Mi smo mali tim entuzijasta. Da li znate zbog čega je taj entuzijazam?

Mi pomažemo vašim idejama da rastu

Rešavanje problema

Mogli biste da kažete da smo dizajn studio ili da smo digitalna marketinška agencija. Ili biste mogli drugačije da nas označite. Međutim, ono šta mi radimo se svodi na jednu rečenicu:

Možda imate uzbudljiv dizajn kome je potreban redizajn. Ili imate ideju za uzbudljivi novi proizvod i ne znate kako da ga napravite i predstavite tržištu? Neki od vas žele video koji objašnjava šta je vaš proizvod? Ili pokušavate da dobijete sredstva za finansiranje i potreban je ubedljiv vizual koji bi inpirisao potencijalne investitore?

Saslušamo vaše probleme i pokušavamo da vam damo najbolje moguće rešenje.

Grafički dizajn

Potreban vam je logo za novu firmu? Želite da rebrendirate zastareli vebsajt? Imate novi proizvod kome treba pakovanje i brendiranje? Nudimo usluge grafičkog dizajna od dizajna logoa, dizajna pakovanja i prototipa, štampanih i online oglasa, do dizajna memoranduma i prezentacija.

Naš stil varira od 2d crteža, pokretnih grafika do realističnih 3D vizualizacija. I pokretne i nepokretne slike ako je potrebno.

2D/3D video produkcija

Veb dizajn

Potreban vam je portfolio od jedne strane ili “showcase” proizvoda? Možda platforma za e-commerce? Imamo rešenje za vas. Naš CMS je Wordpress ali možemo da koristimo dobri stari HTML/CSS i Javascript, šta god vam srce ište.

Određeni broj klijenata nam dolazi sa idejom i budžetom i prepušta nam ostalo. Iskreno, tako nam je najdraže! Da li vam je potrebno ime za brend, razvoj karaktera i priče, UX i UI, razvoj proizvoda i primena, rado ćemo preuzeti taj teret na sebe.

Dizajn i razvoj proizvoda

SEO

Kada dizajniramo vaš sajt, već razmišljamo o SEO i sveukupnom korisničkom iskustvu. Međutim, znamo da pretraživači imaju drugačije mišljenje o tome šta je aktuelno a šta nije, tako da naš tim uvek može da vam održava sajt kako ne biste izgubili dobar položaj.

Google Adwords, Facebook, Instagram – sve snažni alati za angažman korisnika. Pokušavamo da što više iskoristimo vaš budžet i da vam pružimo najbolju marketinšku putanju pomoću naših različitih strategija kampanje. Takođe, veliki smo fanovi email marketing i newsletter-a za koje smatramo da su i dalje snažni marketinški alat ako se dobro koriste.

Digitalni marketing


Tim


Nenad Anđelković

CEO i suosnivač

Nenad Anđelković

Sa završenim studijama iz marketinga i grafičkog dizajna, Nenad je uvek mislio da jedno bez drugog ne ide. Sa 15 godina iskustva u štampi i dizajn konsaltingu, upoznao se sa potrebama i problemima mnogih malih i velikih firmi. Njegove veštine variraju od grafičkog dizajna, brendinga proizvoda i koncepta, do 3D i 2D video produkcije. On je takođe tenor pevač. Samo karaoke!

Vladimir Stanković

suosnivač

Vladimir Stanković

Diplomac Univerziteta u Beogradu, sa diplomom iz oblasti diplomatije i međunarodne politike, Vlada je mislio da nikada neće biti preduzetnik. Pošto je predavao na Univerzitetu u Beogradu predmete iz polja makroekonomije, počeo je da piše projekte za NGO i neprofitne organizacije ali to ga nije dovoljno ispunjavali. Njegove supermoći su istraživanje tržišta i brend konsalting. Takođe pravi izvrsnu šljivovicu. Nije tako dobar u ispijanju iste…

Dragan Stefanović

web admin

Dragan Stefanović

Sa završenim studijama iz Business IT, on je obožavatelj tehnologije ali je skroman i odgovoran. Njegove glavne opsesije su da vaš vebsajt bude dobro zaštićen i autorizovan i da je vaš CMS ažuriran. Najviše mrzi improvizaciju ali možemo da ga nagovorimo kada je potrebno. Njegovi hobiji uključuju tamnu i mlečnu čokoladu i razne oblike brze hrane.

Željko Ostojić

PHP Ninja

Željko Ostojić

Sa završenim studijama iz bankarstva, Željko želi da vaš posao bude isto tako dobro organizovan kao njegov kod. Osnovne tehnologije koje koristi su PHP, Javascript, Jquery, i C#. Bilo da vam je potrebna Android aplikacija ili interaktivni vebsajt, on je tu za vas. Hobi - ninjutsu! Da, mi IMAMO PHP NINJU!

Naš novi zaposleni

mlad ali iskusan

Idealni novi zaposleni ima PhD iz raketne nauke, IT i VR tehnologije ali takođe želi da volontira najmanje dve godine. Ima sposobnost da preskoči visoke zgrade iz prvo i jači je od lokomotive. Hoće neko? Javite nam!

Naš novi zaposleni

mlad ali iskusan

Idealni novi zaposleni ima PhD iz raketne nauke, IT i VR tehnologije ali takođe želi da volontira najmanje dve godine. Ima sposobnost da preskoči visoke zgrade iz prvo i jači je od lokomotive. Hoće neko? Javite nam!

Nazad na vrh